Facebook
Pinterest

Telefon: 06-70-458-3183,  e-mail: webaruhaz@anix.hu

Üdvözöljük a divatos modern design bútorok lelőhelyén!

Fehér, magasfényű fürdőszoba bútorszett (7 részes) – Olívia

Legyen Ön az első aki véleményt ír erről a termékről

Fehér, magasfényű fürdőszoba bútorszett (7 részes) – Olívia
263 900,00 Ft

Leírás

Részletek

Magasfényű fürdőszoba szekrény szett, melyben minden bútor helyet kapott, amire egy fürdőszobában szükség lehet. Lakkozott, magasfényű bútorok gyűjteménye, mely falra szerelhető kivitelezésű, így nem okoz problémát a fürdőszobában esetlegesen megálló víz.
A szett 7 részt tartalmaz, de további szekrényekkel is igény szerint kiegészíthető, ha szeretne további fürdőszoba bútor elemeket rendelni, kérje egyedi ajánlatunkat.
A bútorok frontja 22 mm-es MDF lapból készül, magasfényű kivitelezésben, oldalai 16 mm farostlemez lapból, magasfényű lakkozással. Foggantyúi fémek és krómozássak kerülnek díszítésre. A szekrények masszív kialakítása garantálja a hosszan tartó használhatóságot. Ajtajai és fiókja könnyen és csendesen záródik. A szett bármely eleme külön is megvásárolható, kérje egyedi ajánlatunkat! A szett a mosdókagylón kívül más szanitert nem tartalmaz, külön megvásárolandó!

A szett elemei:


Magas szekrény (AM-OLS-120-07)

Méretek: (szél / mag / mély): 35 / 152 / 38 cm
A magas szekrény fürdőszobába 2 fő részre osztásra került. A felső rész polcokkal került felosztásra, míg az alsó részben 1 polc került elehelyezésre.

Tükör és LED világítás (AM-LOS-600-07 és AM-LAM-001-00)

Méretek: (szél / mag / mély): 60 / 64 / 1 és 30 / 6 / 8 cm
A 60 cm széles tükör és a 30 cm széles LED világítás együtt 1 elemet alkot. Természetesen külön is megvásárolható, de a szettben mind a 2 elem szerepel. 

Szekrény mosdókagyló alá (AM-OLU-600-07)

Méretek: (szél / mag / mély): 60 / 52 / 40 cm
Fiókos szekrény mosdókagyló alá. Fiókos kivitelezésének köszönhetően a fontos dolgok mindig kéznél lehetnek, akár a borotváról, akár hajszárítóról legyen szó.

Mosdókagyló fürdőszoba szekrényhez (AU-OHR-600-00)

Méretek: (szél / mag / mély): 60 / 2 / 40 cm
A szett fürdőszobai szekrényébe tökéletesen illeszkedő mosdókagyló, melyhez a csaptelepek és egyéb kiegészítők külön megvásárolhatóak.

Alsó oldalszekrény fürdőszobába (AM-OLS-110-07)

Méretek: (szél / mag / mély): 60 / 52 / 40 cm
Igényes kialakítású, fényes fehér fürdőszoba szekrény, melyben 1 polc kapott helyet. Segítségével fürdőszobája rendezettebb lehet, falra szerelhető, így nem ázik el, ha a víz esetleg megállna a fürdőszobában, mivel nincs lába, ezért az alatta lévő víz, kosz feltakarítása is sokkal egyszerűbb.

Felső oldalszekrény fürdőszobába (AM-OLW-635-07)

Méretek: (szél / mag / mély): 35 / 60 / 26 cm
Felső oldalszekrény, mely további pakolási lehetőséget biztosít fürdőszobájában, belül polccal elválasztva a maximális helykihasználás érdekében.

Vélemények

Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Termék címkék

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

Google+