Facebook Pixel
Facebook
Pinterest

Telefon: 06-70-458-3183,  e-mail: webaruhaz@anix.hu

Üdvözöljük a divatos modern design bútorok lelőhelyén!

Fürdőszoba bútor-Tulum vintage tölgyfa

Fürdőszoba bútor-Tulum vintage tölgyfa

A TULUM OAK modern stílusban tervezett bútor, amelynek köszönhetően szinte bármilyen elrendezésbe könnyedén illeszkedik. A vintage tölgyfa frontok és korpuszok krómozott fogantyúkkal kombinálva könnyed és elegáns megjelenést biztosítanak. A kollekcióban szereplő tükrös szekrények optikailag bővítik a fürdőszobát és további tárolóhelyet biztosítanak.

A TULUM OAK vintage tölgyfa kollekció fürdőszobabútora a kényelmet és a funkcionalitást képviseli. A kollekció a következőket tartalmazza: pult alatti szekrények, magas szekrény, tükrös szekrények, alsó és felső polc. A szekrények széles választéka teszi ezt a kollekciót az egyik legmodulárisabbá kínálatunkban, aminek köszönhetően szinte bármilyen méretű fürdőszobába illeszkedik. A rendszerező nemcsak azért funkcionális, mert tökéletesen elrejti a szifon kivágását, hanem további hasznos helyet is biztosít a fiókban.

A TULUM vintage tölgyfa kollekció bútorainak jellemzői: modern bútordizájn, , rendszerező alapfelszereltség, elektromos csatlakozó a tükrös szekrényekben alapfelszereltség, csendes zárási funkció, belső fiók, krómozott fogantyúk, üvegpolcok a tükrös szekrényekben és a magas szekrényben, falibútorok.

18 termék

oldalanként

18 termék

oldalanként

Google+